Zeevracht

Noordex is gevestigd in de grootste zeehaven van Europa met een achterland van ruim 300 miljoen mensen. Dit achterland is goed en efficiënt bereikbaar per vrachtauto, maar ook per spoor en per barge zijn grote delen zeer goed bereikbaar. Binnen dit werkgebied kan Noordex al uw zeevracht behandelen, import en export, FCL alsmede LCL.

Uitstekende verhoudingen met vele vooraanstaande rederijen zorgen dat Noordex scherpe tarieven kan aanbieden. Dit geldt dan voor de export op alle vaargebieden en voor de import vanaf alle belangrijke havens van lading. Alhoewel tarieven natuurlijk erg belangrijk zijn, vindt Noordex een smetteloze en uiterst klantvriendelijke dienstverlening zeer belangrijk. Haar medewerkers passen allen goed in deze strategie en weten exact dat de snelle, flexibele en persoonlijke dienstverlening een “normale” zaak is.

Snelle antwoorden op tariefsaanvragen, juiste boekingen doorvoeren, een proactieve houding als het komt op communiceren over de voortgang van zendingen, snel, voortvarend en kostenbewust zorgen dat de zending wordt afgeleverd, gevolgd door accurate facturatie volgens afspraak, dat zijn allemaal kenmerken van de Noordex bedrijfsvoering.

In de huidige markt zijn de tarieven niet lang geldig en schommelen deze van laag naar hoog en weer terug. Bij Noordex betaald u altijd het juiste, marktconforme tarief.