Projectlading

Noordex heeft zich kort na oprichting in 1960 gericht en gespecialiseerd in RORO (roll on – roll of) lading, projectlading en andere conventionele lading. In de loop der jaren heeft Noordex wereldwijd duizenden bulldozers, vorkheftrucks, asfalteermachines, tankwagens, terminaltrucks en vele andere typen zwaar rijdend materiaal vervoerd.

Dit specialistische werk vereist naast focus, grote kennis van zaken om zowel qua kosten als ook met kwaliteit verscheept en geleverd te worden. Demonteren van delen of juist het beter vastzetten van delen is soms noodzakelijk om equipment juist en veilig te vervoeren en kan zelfs kostenbesparend werken. Indien voor het vervoer speciale vergunningen nodig zijn in verband met gewicht en/of grootte, dan zal Noordex dit ook regelen om enig oponthoud of het overtreden van regels te voorkomen. Kortom, niet één verscheping wordt door Noordex op routine gedaan, maar telkens weer wordt opnieuw bekeken of aan alle voorwaarden is voldaan en of de verscheping voldoet aan de hoge Noordex normen.

De wijze waarop Noordex haar RORO goederen behandeld, is ook de wijze waarop zij conventionele lading behandeld. Iedereen binnen het team kan deze taken op zich nemen en zorgen voor een vlekkeloze dienstverlening. Noordex heeft sinds 1960 een uitstekend reputatie in de Rotterdamse haven en ver daarbuiten.

Verschepingen van auto’s, motorfietsen, quads, boten

Noordex is zeer ervaren in het verschepen van auto’s, nieuwe auto’s en oldtimers, vracht auto’s, campers, motorfietsen, quads and boten van en naar alle continenten. We bieden een oplossing aan die past bij uw vervoermiddel en zorgen dat u zonder verdere zorgen het vervoermiddel zonder schade en tegen lage kosten op de plaats van bestemming krijgt.

Volgende Ritchie bros. veiling