Luchtvracht

Luchtvracht vereist een snelle afhandeling. Zowel het verwerken van binnenkomende luchtvracht, als het verzenden ervan. Noordex handelt beide snel én nauwkeurig af. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden om uw lading niet alleen in land van bestemming te krijgen, maar óók bij de eindontvanger, ingeklaard en wel.

Lading snel naar eigen douaneloods

We maken gebruik van een loods op Schiphol. Door onze goede planning en afspraken met vrachtterminals, maar ook door onze loods binnen de vrije zone, kunnen we ladingen snel naar onze eigen douaneloods verplaatsen.

Import luchtvracht: we controleren echt alles!!

In onze douaneloods inspecteren we de geïmporteerde luchtvracht zeer grondig. We controleren:

  • Aantallen
  • De aanwezigheid van documenten op de goederen
  • De conditie van de goederen en verpakkingsmiddelen

 

Omdat dit allemaal gebeurt in onze eigen loods, met eigen mensen, is de kans op diefstal of verlies van uw goederen nihil.

 

Export: luchtvracht maken we voor ieder land douane-proof

Ieder land heeft zijn eigen import eisen. Die kunnen streng en gecompliceerd zijn. Om luchtvracht zonder problemen naar eender welk land te sturen, zijn onze exportmensen precies op de hoogte van de specifieke douaneregels in het land van bestemming. Noordex is AEO-gecertificeerd. Exportzendingen worden in de loods grondig voorbereid voor de luchtvaartmaatschappij die de luchtvracht gaat verzenden én voor de douane in het land van bestemming. Er is ons veel aan gelegen uw zendingen probleemloos te laten verlopen, vanaf het moment van afhalen tot en met aflevering.